In welke mate is in jullie organisatie sprake van Living Learning?

Aansluitend op ons begeleidingsaanbod bieden wij ook de mogelijkheid voor assesments op basis van de kenmerken van Living Learning Organizations.

Deze assesments genereren ontwikkeling op meerdere niveau’s. Zowel teams als individuele medewerkers geeft het de gelegenheid zelf een inschatting te maken van de mate van zelfsturing, taakvolwassenheid, ontwikkelingsgerichtheid en effectief leiderschap. Voor leidinggevenden geeft het een gezamenlijk kader om te denken over leiderschap en in te schatten waar zij zelf staan in die ontwikkeling. Voor de organisatie biedt het de gelegenheid om in te schatten of de missie en visie geleefd worden op alle niveau’s.


Deze website biedt de mogelijkheid om een interactieve digitale omgeving in te stellen waar leidinggevenden, medewerkers en teams terecht kunnen voor zelfreflectie-vragenlijsten, 360 graden feedbackinstrumenten en teamevaluatie-instrumenten. De resultaten van deze audits worden visueel weergeven in taartdiagrammen en grafieken. Deze resultaten kunnen worden bewaard in een voor de buitenwereld afgeschermd archiefgedeelte.


naar boven
wachtwoord vergeten?
Living Learning Organizations is powered by 4D
Koningin Julianalaan 1
6301 GT Valkenburg aan de Geul
+31 (0)6 518 459 78
info@vier-d.nl