Initiatiefnemers

Het concept Living Learning Organizations is een spin-off van 4D organisatieontwikkeling & opleiding. Initiatiefnemers zijn Ineke van de Braak en Wim Stevens. 

Ineke van de Braak
is Arbeids- en Organisatiepsycholoog en erkend TGI-opleider. Zij is als mede-oprichter en directeur verbonden aan 4D organisatieontwikkeling en –opleiding. Als opleider en coach is zij gericht op het bevorderen van participerend leiderschap, lerende organisaties en zelfsturende teams en medewerkers. Zij heeft zich intensief bezig gehouden met de vraag hoe leiders een samenwerkingscultuur kunnen bevorderen waarin iedereen tot zijn recht komt, actief participeert, de eigen talenten en mogelijkheden vol inzet en medeverantwoordelijkheid neemt voor het realiseren van de missie en visie van de organisatie.Zij schreef meerdere artikelen op dit gebied en is auteur van het boek: ‘Inspireren tot mede-verantwoordelijkheid. TGI als methodiek voor effectief leiderschap’.

Contact: +31 (0)6 518 459 78 / I.vandebraak@vier-d.nl


Wim Stevens
Wim Stevens is afgestudeerd als pedagoog/onderwijskundige aan de KULeuven met als specialisatie onderwijsbeleid en –begeleiding. Hij begon zijn loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker aan de KULeuven en de Universiteit Antwerpen. Sinds 1996 is hij actief als zelfstandig coach / adviseur voor leidinggevenden, teams en organisaties.Zijn bijzondere interesse gaat uit naar het effect van leiderschap op groepsdynamische processen in functionele teams. Wim is geïnspireerd door Themagecentreerde Interactie omdat het een integrale en systemische benadering biedt van onze werkelijkheid en tegelijkertijd concreet methodisch houvast biedt om te interveniëren. Hij is verbonden aan 4D als senior consultant en internationaal erkend opleider in Themagecentreerde Interactie. 

Contact: +32 (0)476 489 200 / wimstevens@skynet.be            
naar boven
wachtwoord vergeten?
Living Learning Organizations is powered by 4D
Koningin Julianalaan 1
6301 GT Valkenburg aan de Geul
+31 (0)6 518 459 78
info@vier-d.nl