Waar willen wij ons voor inzetten?

Wij willen een bijdrage leveren aan de humanisering van de samenleving door het bevorderen van samenwerkingsverbanden die geleid worden door een inspirerende missie, waar levendig wordt samengewerkt en geleerd en waarin iedereen vol tot z’n recht komt en actief participeert.

Dit doen wij door het unieke systeem, de waardengebonden uitgangspunten en concrete methodiek van de Themagecentreerde interactie (TGI) te vertalen naar leiderschaps-, team en organisatieontwikkeling.

In ons werk als coach en adviseur komen wij vaak mensen tegen die geïnspireerd zijn door nieuwe ideeën rond organiseren, zelfsturing en gedeeld/collectief leiderschap. Zij zijn op zoek naar een integrale aanpak en concreet methodisch houvast om deze ideeën ook effectief vorm te geven in alle geledingen van hun organisatie.
 
Als methodiek biedt Living Learning Organizations ondersteuning in de vorm van heldere concepten rond constructieve samenwerking en collectief leiderschap en de hiermee samenhangende ontwikkelingstools en feedbackinstrumenten.
naar boven
wachtwoord vergeten?
Living Learning Organizations is powered by 4D
Koningin Julianalaan 1
6301 GT Valkenburg aan de Geul
+31 (0)6 518 459 78
info@vier-d.nl